Voortgangstoets

Kijk hier de Voortgangstoets (VGT) na! Onze module berekent voor jou de score en zal je een indicatie van het percentage geven. Belangrijk om te vermelden is dat de sleutelfouten en wijzigingen in de antwoordsleutel hierin niet worden meegenomen.

Je meetmoment is NIET de datum van de VGT, het meetmoment hangt af van je studiejaar. De eerste VGT is bijvoorbeeld voor eerstejaars studenten meetmoment 1 en voor tweedejaars studenten moment 5. De laatste VGT is voor eerstejaars studenten dus meestal meetmoment 4. Voor tweedejaars is deze dan meetmoment 8, enz.

Let op: de score is het aantal punten dat je hebt gescoord. Om het percentage te krijgen, moet je deze dus nog delen door twee.

Volgende keer beter leren voor je Voortgangstoets?
Studeer met de Compendium Geneeskunde boekenreeks! Hét overzicht van de gehele studie geneeskunde. Dankzij de vele afbeeldingen, illustraties en ezelsbruggetjes onderhoud je de stof beter en snap je de rode draad van je studie. De meerderheid van de geneeskundestudenten gebruikt Compendium Geneeskunde bij het studeren. Check deze pagina voor meer informatie! 


 

Voortgangstoetsen