Junior triagist

Bedrijf
Auxilio
Type
Vacatures
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Studenten
Website
https://www.auxilio.nl

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een goed betaalde en interessante medische bijbaan?

Wil jij relevante werkervaring opdoen binnen het medische werkveld en heb jij jouw bachelorfase van jouw studie al behaald? Wij bieden jou een mooie aanvulling op jouw cv en daarnaast een goed betaalde bijbaan in jouw regio!
Ga bijvoorbeeld aan de slag in de functie van junior triagist(e):

  • Als junior triagist kan je in de avonden en weekend werken waardoor het goed te combineren valt met het lopen van coschappen
  • Voorafgaand volg je via de Auxilio Academie de opleiding tot junior triagist en je gaat hierna direct aan de slag. Deze opleiding staat goed aangeschreven en is een waardevolle aanvulling op je cv.
  • Je verdient een bovengemiddeld salaris, vakantietoeslag en reiskostenvergoeding;
  • Omdat je buiten kantooruren werkt, ontvang je naast je normale salaris in de avond 30% en in het weekend 50% onregelmatigheidstoeslag.
  • Je komt te werken bij huisartsenposten bij jou in de buurt of op een van onze eigen triage support centers.

Bekijk op https://auxilio.nl/medisch-student-bijbaan/?utm_source=panacea&utm_medium=vacaturepagina&utm_campaign=vacatures voor het complete overzicht van vacatures voor geneeskundestudenten en solliciteer direct!
Heb je misschien nog vragen over de vacature of iets anders, neem gerust contact met ons op via de mail info@auxilio.nl of telefonisch. Ons telefoonnummer is: 030-3040022.