Leden van verdienste

Steven Immenga
Vanwege zijn onmisbare werk in het leggen van het fundament voor de website is Steven Immenga benoemd tot Lid van Verdienste. Het bestuur is van mening dat hij een voorbeeld kan zijn voor de vereniging.

Lisanne de Vos
Voor haar onmisbare inzet voor de vereniging zowel in commissies als in het bestuur is Lisanne de Vos benoemd tot Lid van Verdienste. Het bestuur is van mening dat zij een voorbeeld en een inspiratiebron kan zijn voor alle leden.

Dick Hofstee
Vanwege zijn betrokkenheid bij de oprichting van de M.F.V. Panacea uit de drie voormalige verenigingen/stichtingen, Stichting Medische Faculteit Studenten Groningen, Placebo, Stichting Medische Studentenbelangen. Het bestuur acht de bijdrage van Dick Hofstee aan deze oprichting van fundamentele waarde voor de huidige status van de vereniging.

Niels Maijers
Vanwege zijn betrokkenheid bij de oprichting van de M.F.V. Panacea uit de drie voormalige verenigingen/stichtingen, Stichting Medische Faculteit Studenten Groningen, Placebo, Stichting Medische Studentenbelangen. Het bestuur acht de bijdrage van Niels Maijers aan deze oprichting van fundamentele waarde voor de huidige status van de vereniging.