Bestuur

Het dertigste bestuur der M.F.V. Panacea

Het bestuur 2017 is heeft zich als volgt geconstitueerd:

Voorzitter - Joris Meijer
Secretaris - Esmee van der Geest
Penningmeester - Joep van Borselen
Commissaris Externe - Lara Zonneveld
Commissaris Interne - Stian Harink
Commissaris Onderwijs - Koen Brummel
Commissaris Master en Carrière - Ilse Siewers

Joris Meijer - "Het zijn er al 8!"
Joris staat aan het hoofd van deze enthousiaste groep, die hij vol energie klaarstoomt voor het komende jaar! Als grote knuffelbeer staat hij voor iedereen klaar, maar weet ook eerlijk de taken te verdelen en ervoor te zorgen dat alles op tijd is geregeld. Met zijn mooie speeches, inclusief het woord van de dag, weet hij Panacea keer op keer goed te vertegenwoordigen.

Esmee van der Geest - "Ik ben een tosti"
Als Secretaris hebben we onze kattenliefhebber Esmee. Zoals zij haar vrijwilligerswerk bij het kattencafé vol liefde doet, stort zij haar hart ook in de vereniging en haar taken. Met haar positiviteit en haar grapjes tussendoor, weet zij altijd goed door te werken en zorgt ze voor een gemoedelijke sfeer. Tevens leert ze ons allerlei nieuwe diersoorten door aan elke notulen eentje toe te voegen.

Joep van Borselen - "Wijn dabei?"
Dan hebben we onze Pennie, Joep. Soms vergeet hij even of hij een lange baard heeft of toch echt Joep heet, maar op het moment dat hij door heeft wie hij is, weet hij zijn zaakjes goed voor te bereiden en te regelen. Deze breedgeschouderde PanIC haan zal dit jaar de kas bewaken door al zijn gladde praatjes, die hij bij de LustrumCie heeft ontwikkeld, laat hij alle debiteuren betalen.

Lara Zonneveld - "Eigenlijk is kaas wel een smerig iets. Het ligt twee jaar in een hoekje en dan heb je opeens kaas."
Volgende in de rij is ons Chineesje. Als trots lid van team geld zal Lara aankomend jaar voor de inkomsten gaan zorgen. Met haar sprankelende oogjes en vrolijke lach zal zij als Commissaris Extern menig sponsor veroveren, net zoals ze ons ook al veroverd heeft. Mochten deze charmes niet werken heeft Lara ook altijd haar babbel klaar en zal ze zich nooit uit haar schoenen laten blazen.

Stian Harink - "Ik zou een hele goede waterkoker zijn."
Om aankomend jaar ook de leden tevreden te houden hebben wij onze viking Stian. Deze romanticus zal aankomend jaar de functie van Commissaris Interne op zich nemen. Met zijn Noorse looks en zijn grote hart zal hij alle leden voor zich winnen en er voor zorgen dat de commissies een geweldig jaar tegemoet gaan!

Koen Brummel - "Wellicht"
Dan komt onze Gaston. Geboren voor het onderwijs zal Koen aankomend jaar als Commissaris Onderwijs de studenten vertegenwoordigen en G2020 tot een hoger niveau tillen. Als bestuursbaby en scherpschutter met smetvrees staat hem een intensief jaar te wachten, maar wij weten zeker dat hij het onderste uit de pan zal halen en zich volledig op het onderwijs zal storten.

Ilse Siewers - "Oh....hallo"
Als laatste onze kleine maar fijne Ilse. Als prominente Gyas chick zet dit jaar haar studentencarrière als Commissaris Master en Carrière voort. Als oudste master student van het stel zal zij aankomend jaar ervoor zorgen dat de masterstudenten goed vertegenwoordigd worden door Panacea. Ilse is een ontzettende giechelkont en bij haar is de pan altijd halfvol.

Als bestuur vinden we het hartstikke gezellig als je langskomt op het bestuurshok! Mocht je zin hebben in een kopje koffie, thee of Cup-a-Soup, flauwe woordgrappen van Stian, de zalvende stem van Koen of kattenfilmpjes van Esmee; elke dag hebben we inloopuur tussen 12.30 uur en 13.30 uur.

Maandag: Koen
Dinsdag: Esmee
Woensdag: Joris en Joep
Donderdag: Lara en Stian
Vrijdag: Ilse