Naar het buitenland


Ben jij geïnteresseerd in een stage of onderzoeksproject in het buitenland, maar weet je niet precies wat er allemaal mogelijk is of wat er nu precies komt kijken bij het regelen van een dergelijke onderneming? Geen paniek! Op deze pagina vind je een aantal handvatten en handige links om je te helpen bij het organiseren van een buitenlandstage. 

- Bachelorproject in het buitenland. Via deze link vind je meer informatie over het doen van een bachelorproject in het buitenland. 

- Student Portal. Hier vind je alle informatie vanuit het OWI over het doen van een stage of onderzoeksproject in het buitenland. De informatie is vooral gericht op de masterfase en kan dus dienen als een goede voorbereiding op een buitenlandstage in de masterfase. Ook is hier informatie te vinden over preferred partners, subsidies en andere praktische zaken. 

- Het UMCG heeft verschillende preferred partners. Zowel binnen als buiten Europa. Je kunt deze preferred partners via de volgende links vinden.
    - Preferred partners UMCG binnen Europa
    - Preferred partners UMCG buiten Europa 
 Ook kun je via de volgende link zien met welke universiteiten in de wereld de RUG een partnerschap heeft. 

- Op onze carrièrepagina worden verschillende stage- en onderzoeksplaatsen in het buitenland aangeboden. Neem hier vooral eens een kijkje!