Reguliere inschrijving

Om lid te worden van de M.F.V. Panacea, moet je een aantal stappen doorlopen: 

  1. Vul de benodigde gegevens in op het inschrijfformulier en betaal de lidmaatschapskosten.

  2. Onderteken het SEPA-formulier en scan deze in.

  3. Wacht op bevestiging van je inschrijving via de mail.

  4. Schrijf je in voor de introductie!

1. Inschrijfformulier en betaling

Via het inschrijfformulier geef je ons de gegevens die we van je nodig hebben voor de inschrijving. Als het formulier volledig is ingevuld, klik je op verzenden en word je doorverwezen naar een betaalpagina. De kosten voor het lidmaatschap bij de M.F.V. Panacea bedragen €15,- per jaar en deze betaal je in één keer voor de gehele studieduur. Dit komt erop neer dat je €90,- (exclusief transactiekosten) aan inschrijfgeld direct betaalt. Als de betaling is verzonden, krijgen wij je aanmelding binnen en controleren we die.

- Klik hier voor het inschrijfformulier voor reguliere eerstejaars geneeskundestudenten.

2. SEPA-formulier

Een aantal activiteiten van de M.F.V. Panacea wordt na inschrijving afgeschreven van je rekening. Dit gebeurt in de regel alleen bij evenementen met een lage entreeprijs, zoals een feest, maar soms ook bij activiteiten waarvan de entreeprijs afhangt van het aantal inschrijvingen. Om ervoor te zorgen dat we een dergelijke automatische incasso kunnen doen, moet je daar toestemming voor geven. Daarom vragen we je een SEPA-formulier voor een doorlopende machtiging in te vullen.

Dit formulier krijg je toegestuurd via de e-mail na het voltooien van stap 1. Vul het formulier in en zet je handtekening voor akkoord. Vervolgens kun je het formulier als PDF sturen naar inschrijving@panacea.nl. Het invullen van dit formulier is een vereiste voor de aanmelding! 

3. Bevestiging

Het controleren en bevestigen van alle aanmeldingen kost ons wat tijd. Daarom kan het zijn dat het een aantal dagen duurt voor je een bevestiging van ons krijgt dat je aanmelding is afgerond bij de M.F.V. Panacea. Je krijgt deze bevestiging via de mail. 

4. Introductie en andere activiteiten

Als je de bevestiging van inschrijving hebt ontvangen, ben je ingeschreven als lid van Panacea. Vanaf dat moment kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord op de website en je inschrijven voor evenementen. Met name voor de introductie, mis deze niet! Je kan nu je studieboeken en labjas bestellen. Ook kan je vanaf dan op de website onder andere ook foto's van afgelopen evenementen en gegevens van andere leden bekijken.