Raad van Toezicht en Advies (RvTeA)

“In geval van nood, hang op, klik weg, bel uw RvTeA”

De Raad van Toezicht en Advies, of RvTeA voor intimi, is het adviesorgaan van en voor het bestuur der M.F.V. Panacea. De RvTeA bestaat traditiegetrouw uit vijf studentleden en vijf niet-studentleden. Elk jaar wordt door het huidige bestuur een aantal oud-bestuursleden gevraagd om als studentlid in dit orgaan plaats te nemen, de niet-studentleden wisselen minder vaak. Op deze manier kan de RvTeA het bestuur van gevraagd en ongevraagd advies voorzien over velerlei vraagstukken. Dit advies geldt echter niet alleen voor de zeven knappe koppen die de vereniging dit jaar bij de hand nemen; ook alle leden kunnen bij ons aankloppen wanneer ze iets kwijt willen over de M.F.V. Panacea.

De huidige studentleden van de RvTeA zijn Milou Bensink (Voorzitter 2015), Anne Boxem (Commissaris Externe 2016), Joris Jongeneel (Secretaris 2014), Sanne Krol (Commissaris Master en Carrière 2016) en Sofanne Ravensbergen (Commissaris Externe 2014). Schroom niet contact met ons op te nemen als je een kritische opmerking hebt of juist een geniaal idee, samen komen we verder!

De niet-studentleden van de RvTeA zijn dhr. Maat (hoofd Gebouwenbeheer), dhr. Bezema (hoofd Onderwijsinstituut), mevr. Van der Meulen (hoofd financiën UMCG), dhr. Smid (notaris) en dhr. Idzenga (rechter).

Vriendelijke groeten,

De studentleden van de Raad van Toezicht en Advies 2016