Algemeen

Na jarenlang ploeteren is het eindelijk zover: je bent (bijna) afgestudeerd! Maar voordat je eindelijk als dokter aan de slag kan moeten er best een hoop dingen geregeld worden. Om je hiermee te helpen hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt met praktische zaken die rond het afstuderen aandacht behoeven
- Ten eerste moet je zorgen dat je het laatste onderwijsonderdeel op tijd inlevert ter beoordeling. Verdere informatie over inlever- en afstudeerdata kan je vinden onder 'Afstuderen'.
- Op het moment dat je je laatste onderdeel van geneeskunde afsluit is het belangrijk dat je je uitschrijft als student bij Studielink en afmeldt voor je OV-chipkaart, dit kun je ook vinden onder 'Afstuderen'.
- Daarnaast kan je doorklikken om wat meer informatie te krijgen over het BIG-register, geldzaken en verzekeringen en rechtsbijstand, dit kun je vinden onder 'BIG-register en geldzaken'.
- Als laatste kun je informatie vinden over solliciteren voor een opleidingsplek en hoe het zit met je lidmaatschap bij beroepsverenigingen zoals de LAD. Dit vind je onder 'Solliciteren en Lidmaatschap beroepsverenigingen'.

Hopelijk kunnen je hier alles vinden waar je tegenaan loopt bij het afstuderen. Zo niet, mail naar cso@panacea.nl en wij gaan kijken of we je verder kunnen helpen. En dan rest ons niets anders dan je alvast te feliciteren met het behalen van je artsenbul.