Affiliaties

Er zijn tien mogelijke affiliaties om je M2 seniorcoschappen te lopen: 
Almelo (Twenteborg Ziekenhuis)
Deventer (Deventer Ziekenhuis)
Emmen/Hoogeveen/Stadskanaal (Treant Zorggroep: Scheper Ziekenhuis, Bethesda Ziekenhuis en Refaja Ziekenhuis)
Enschede (Medisch Spectrum Twente)
Zwolle/Hardenberg/Meppel (Isala: Isala Klinieken, Röpcke-Zweers Ziekenhuis, Diaconessenhuis)
Curaçao (Sint Elisabeth Hospital)
Friesland (Nij Smellinghe Drachten, Antonius Ziekenhuis Sneek of Medisch Centrum Leeuwarden)
Scheemda (OZG Scheemda) 

Klik op de links voor meer informatie over de verschillende affiliatieziekenhuizen! Kijk op de nestorpagina van M2/3 voor de contactgegevens van de verschillende affiliatieziekenhuizen!

De Masterraad organiseert tweemaal per jaar (in het voorjaar en het najaar), in samenwerking met het KTC, de affiliatieavond: dé avond waarop jij al je vragen over M2 kunt stellen. Na de introductie krijg je uitgebreid de tijd om langs de vertegenwoordigers van de verschillende affiliaties te gaan. Vertegenwoordigers uit Deventer, Enschede, Almelo, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Oldenburg en zelfs Curaçao zijn aanwezig om presentaties te houden en vragen te beantwoorden. Een avond dus die je niet kunt missen voordat je in je derde blok je keuzes voor M2 bepaalt. Houd de masterwebsite en Instagram in de gaten voor de datum van de eerstvolgende affiliatieavond!\

* In iedere affiliatie loop je verschillende extramurale coschappen. Deze coschappen zijn buiten het ziekenhuis en je kunt hiervoor overal in de regio rondom jouw affiliatie geplaatst worden.