Co-raad MartiniDe Martini Co-Raad zorgt ervoor dat de co-assistenten van het Martini ziekenhuis een geweldig eerste jaar coschappen hebben!

Met negen co-assistenten evalueren wij het onderwijs, organiseren wij verscheidene cursussen, vrijmibo’s en feesten. Ook organiseren we aan het einde van het jaar de Co-Out dag en is er een verkiezing voor de beste arts-assistent, afdeling en specialist van het Martini ziekenhuis. Tevens maken wij het prachtige jaarboek.

De co’s van onderwijs, Diede, Daphne en Marlie, zijn het hele jaar bezig met het verbeteren van het woensdagochtend onderwijs, evalueren van de coschappen en terugkoppeling naar de afdelingen. Daarnaast organiseren zij dit jaar verschillende interessante cursussen zoals de Hechtcursus en de ECG-cursus. Hier wordt de tekortkomende kennis van de bachelor uitgebreid tot het topniveau van de coschappen!

De Party&Co’s Bas, Larissa en Tessa zorgen voor de nodige afleiding van de oh zo zware coschappen. Zij zorgen voor een lekker koud biertje tijdens de vrijmibo’s. Daarnaast is de Co-Out dag een van hun belangrijkste taken. Hier worden de co’s de hele dag vermaakt vanaf het ontbijt, gevolgd door een fantastische dagactiviteit (die nog even geheim blijft…) tot in de vroege uurtjes tijdens het Co-feest gezamenlijk met het UMCG en Assen. Daarnaast organiseren zij de zenuwslopende Verkiezingsdag waarbij de zeer gewilde prijs voor beste specialist, afdeling en arts-assistent van het Martini worden gekozen.

Daarnaast kan de commissie natuurlijk niet functioneren zonder de penningmeester, secretaris en voorzitter die allemaal hun eigen taken hebben om de commissie draaiende te houden!

Met z’n negenen dragen wij een steentje bij aan het fantastisch jaar wat de co’s van het Martini ziekenhuis zullen hebben. We staan altijd open voor vragen, opmerkingen en mooie verhalen dus schroom niet om ons te mailen (martinicoraad@gmail.com) of ons aan te spreken in de co-kamer!

Heel veel liefs,

De Martini Co-Raad 2019-2020
Kevin Lek – Voorzitter
Alie Hofman – Secretaris
Coen Visser – Penningmeester
Diede Jansen – Onderwijs
Daphne Klerk – Onderwijs
Marlie Bruens – Onderwijs
Larissa van der Sluis – Party&Co
Bas Gloudemans – Party&Co
Tessa Ketelaar – Party&Co