Co-raad MartiniEva Julia van Braam – Voorzitter
Mette van de Meent – Secretaris
Willem Wierbos – Penningmeester
Veerle Bijkerk – Onderwijs
Tom Kuipers – Onderwijs
Antoinette Reichert – Onderwijs
Jessica van der Weijden – Party&Co
Dianne Leeuw – Party&Co
Momme de Graaff – Party&Co


De Martini Co-Raad zorgt ervoor dat de co-assistenten van het Martini ziekenhuis een geweldig eerste jaar coschappen heeft!

Met 9 coassistenten evalueren wij onderwijs, organiseren we cursussen, vrijdagmiddagborrels en feesten, de Co-Out dag en verkiezingen van de beste arts-assistent, afdeling en specialist van het Martini ziekenhuis en maken wij het prachtige jaarboek.

De co’s van Onderwijs, Tom, Veerle en Antoinette, zijn het hele jaar bezig met het verbeteren van het woensdagochtend onderwijs, evalueren van de coschappen en terugkoppeling naar de afdelingen. Daarnaast organiseren zij dit jaar verschillende interessante cursussen zoals de Hechtcursus en de ECG-cursus. Hier wordt de tekortkomende kennis van de Bachelor uitgebreid tot het topniveau van de coschappen!

De gangmakers van de commissie, Jessica, Dianne en Momme, zorgen voor de nodige afleiding van de oh zo zware coschappen. Zij zorgen voor een lekker koud biertje tijdens de vrijdagmiddag borrels. Daarnaast is de Co-Out dag een van hun belangrijkste taken. Hier worden de co’s de hele dag vermaakt vanaf het ontbijt, opgevolgd door een fantastische dagactiviteit (die nog even geheim blijft…) tot in de vroege uurtjes tijdens het Co-feest gezamenlijk met het UMCG en Assen. Daarnaast organiseren zij de zenuwslopende Verkiezingsdag waarbij de zeer gewilde prijs voor beste specialist, afdeling en arts-assistent van het Martini worden gekozen.

Daarnaast kan de commissie natuurlijk niet functioneren zonder de Penningmeester, Secretaris en Voorzitter die allemaal hun eigen taken hebben om de commissie draaiende te houden!

Met z’n 9-en dragen wij een steentje bij aan het fantastisch jaar wat de co’s van het Martini ziekenhuis zullen hebben. We staan altijd open voor vragen, opmerkingen en mooie verhalen dus schroom niet om ons te mailen (martinicoraad@gmail.com) of aan te schieten in de co-kamer!

Heel veel liefs,

De Martini Co-Raad 2017-2018