ANIOS SEH

Bedrijf
Ommelander Ziekenhuis Groningen
Type
Vacatures
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Artsen
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
ommelanderziekenhuis.nl

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar

Arts-assistenten
Ben jij een energieke, gedreven en samenwerkingsgerichte arts-assistent? En wil jij vlieguren maken bij ons op de SEH, met kans op perspectief? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren naar deze functie.

Wat ga je doen?
Als arts-assistent werk je op de Spoedeisende Hulp (SEH) en ben je deelnemer van het Spoed Interventie Team (SIT) en reanimatieteam. Als ANIOS SEH zie je alle categorieën patiënten waardoor je het vak spoedeisende geneeskunde in de volle breedte kunt uitoefenen. Daarbij werk je onder de supervisie van de medisch specialisten. Op de werkvloer ontvang je in de dag-uren supervisie van een SEH-arts KNMG. Je werkt hier in een hecht team waarin de lijnen kort zijn waardoor het ondanks de soms hoge werkdruk prettig werken is! Hiernaast zal je overdag werkzaam zijn op onze Acute Opname Afdeling (AOA), die wederom korte lijnen heeft met de SEH.

Je wordt volgens rooster ingezet. Je neemt deel aan verschillende vormen van medisch overleg. Tijdens avond- en nachtdiensten kun je benaderd worden voor vragen vanuit de kliniek.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een arts-assistent die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Daarnaast heb je natuurlijk affiniteit met de Spoedeisende Hulp.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een afgestudeerde enthousiaste basisarts met mogelijk al enige klinische ervaring. Mocht je in het bezit zijn van een recent certificaat ALS, ATLS of SBMS dan is dit een pré.

Mocht je nog geen ervaring hebben, dan bieden wij een aantal cursussen aan om je klaar te stomen voor het werk op de Spoedeisende Hulp.

De afdeling SEH
Op de SEH-afdeling in het Ommelander Ziekenhuis komen jaarlijks zo’n 11.000 patiënten. De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat uit twee SEH-artsen KNMG, meerdere arts-assistenten SEH, een fijn team SEH verpleegkundigen, afdelingsassistenten en secretaresses.

De organisatie
Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis. Voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega’s werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten, de inwoners van Noord en Oost-Groningen. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda en vanuit diverse servicepunten in de regio. Wij werken daarbij nauw samen met het UMCG en de verwijzers. De komende jaren is daarnaast van belang de vraag: Hoe kunnen we van het ziekenhuis een plek maken waar alles draait om de keuzes die mensen maken in hun leven en over hun gezondheid? Zodat we aandoeningen kunnen voorkomen, in plaats van dat we ze moeten genezen. En hoe kunnen we verder nog inzetten op preventie, digitalisering en het anders organiseren van zorg? Kan dit kleinschaliger en dichter bij (t)huis, zodat mensen langer in hun eigen omgeving gezond ouder kunnen worden?

Ons ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, vol uitdagingen, dynamiek, leuke mensen en heeft een onmisbare rol in de regio. Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Wat bieden we jou?
Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve, professionele en mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een functie waarin jij waarde kunt toevoegen aan een maatschappelijke organisatie door jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je bij ons de vrijheid om initiatieven
en ideeën in te brengen, zodat we samen kunnen bouwen aan de verdere ontwikkeling van het Ommelander Ziekenhuis. Het betekent ook werken in een organisatie waar mensen elkaar kennen, bij elkaar betrokken zijn en waar het contact laagdrempelig is.

Daarnaast:

  • Een jaarcontract.
  • Standplaats is Scheemda.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring in FWG 65.
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Er is ruimte voor werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.
  • De functie is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang. Ben je een interne kandidaat, vermeld dit dan bij je sollicitatie.

Ben je enthousiast geworden?

We zijn doorlopend op zoek naar kandidaten. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dorien Joosen, internist — acute geneeskunde of Dennis Mulder, SEH-arts KNMG, telefoonnummer 088 066 1000.

Je kunt je sollicitatie insturen via deze link. De sollicitatiegesprekken vinden op afspraak plaats.