ANIOS Cardiologie

Bedrijf
Medisch Centrum Leeuwarden
Type
Vacatures
Locatie
Friesland
Branche / Vakgebied
Artsen
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

ANIOS Cardiologie MCL

Ben jij een basisarts en heb je affiniteit met het specialisme Cardiologie? Wil je werkervaring opdoen op de CCU, de Spoed Afdeling Cardiologie (SPAC) en de vervolgafdelingen Cardiologie? Kom ook werken bij #teamMCL

Jij bij MCL
Als arts-assistent werk je binnen het cardiologisch team. Hier werk je samen met andere anios, aios en Physician Assistants onder laagdrempelige supervisie van cardiologen. Je krijgt ruimte voor ontwikkeling, innovatie en wetenschap; als B kliniek is er een goede samenwerking met de Cardiologie opleiding in het UMCG. Bekijk ook eens onze ANIOS-video.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij topklinisch ziekenhuis MCL: je krijgt een aanstelling van 38 uur per week voor bepaalde tijd. De functie is ingedeeld in FWG 65 conform Cao Ziekenhuizen.
  • 100% vergoeding verhuizingskosten: je krijgt een volledige vergoeding van je verhuiskosten, wanneer je verhuist naar het woongebied van het MCL. Inrichtingskosten worden vergoed naar rato contract.
  • Portfolio-App: in deze mobiele App worden je werkervaring en competenties opgeslagen. Zo heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling en kun je nieuwe bekwaamheden makkelijk aanvragen. Je kunt zo eenvoudig, zowel binnen als buiten het MCL, je ervaring aantonen. Benieuwd naar het ANIOS portfolio en hoe de App precies werkt? Bekijk dan het filmpje.
  • Extra reiskostenvergoeding: voor ANIOS geldt een extra reiskostenvergoeding. De hoogte van deze vergoeding bedraagt € 0,08 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer enkele reis.
  • Budget voor congressen en symposia: ANIOS hebben een budget van € 650 per jaar voor deelname aan congressen, symposia en cursussen.
  • Arbeidextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling
De afdeling Cardiologie is onderdeel van het Hartcentrum Friesland en beschikt over 20 CCU/MCU bedden, 44 vervolgbedden en 12 short stay bedden. De afdeling interventiecardiologie beschikt over vier katheterisatiekamers (één hybride HCK) waar jaarlijks ruim 1600 PCI's worden verricht. Het MCL functioneert als infarctcentrum voor de hele provincie Friesland, wat betekent dat de patiënten in de acute fase van het hartinfarct in het MCL gedotterd worden. In het MCL is ruime ervaring op het gebied van percutane aortaklepvervangingen alsmede percutane mitraalklepreparaties.

Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar een collega die enthousiaste, ambitieuze en een leergierige basisarts is, die als ‘arts-assistent (nog) niet in opleiding’ ervaring wil opdoen in de opvang en behandeling van cardiologische patiënten.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je bent goed in staat om in multidisciplinair teamverband te werken.
  • Je houdt van aanpakken en je houdt het hoofd koel in acute situaties.
  • Je bent evenwichtig en sterk communicatief.

Meer weten?
M.W. Feenema-Aardema (Cardioloog) via 058 286 3742.
B.A. Schoonderwoerd (Cardioloog) via 058 286 1486.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

Neem ook eens een kijkje op www.msbvcl.nl, hierop vind je meer informatie over het MSB VCL.

Werken in Friesland, dat is zo gek nog niet!