Overlijdensbericht

Beste studenten,

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van Saskia Mulder. Saskia is sinds 2017 lid geweest van onze vereniging. Ze heeft tijdens deze periode in verschillende commissies gezeten. Ons medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van Saskia en wij wensen ieder veel sterkte met dit grote verlies.

Voor ons breekt nu een periode van rouw aan. Tijdens deze periode (7 januari tot en met 11 januari) zullen de ruimtes van de M.F.V. Panacea gesloten zijn.

Het is begrijpelijk dat sommigen van jullie, vrienden of hechte studiegenoten van Saskia, behoefte hebben om te praten over haar overlijden. De huidige coronamaatregelen maken dit erg lastig. Voor de mensen die hier behoefte aan hebben zijn we bezig om hier iets op te bedenken. De studieadviseurs zijn uiteraard altijd te bereiken.

Wij zullen vrijdag 8 januari om 20:00 uur met het gehele bestuur een kaars aansteken ter nagedachtenis aan Saskia. We willen degenen die daar behoefte aan hebben uitnodigen om op hetzelfde moment ook een kaars aan te steken. Zo zijn we, ondanks het feit dat we niet bij elkaar zijn, toch in gedachten samen.

Wij wensen de familie en vrienden van Saskia nogmaals veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Onze gedachten gaan naar jullie uit.