BRC 2019 - Turijn

Lieve medestudenten,

Wij van de BRC hebben besloten om 55 van jullie hardwerkende studenten met ons mee te nemen op een epische vakantie naar de Italiaanse zon! Dus houd 4 juni t/m 11 juni in je agenda vrij, dan kunnen we samen Turijn onveilig maken!
Voor maar +/- €299 euro verzorgen wij een buitengewoon fantastische reis met erg veel activiteiten, dansjes, drankjes, en natuurlijk gelach. Gegarandeerd met veel plezier! Naast alle gezelligheid is de reis inclusief vervoer, activiteiten, het hostel en één keer dineren.

Ben je enthousiast? Dan kun je op maandag 25 maart om 17.00 uur inschrijven op panacea.nl. Wie het eerst komt – of inschrijft in dit geval –, wie het eerst maalt.

Gelukkig hebben we ook een reservelijst voor de mensen die net te laat waren met een plekje te veroveren. Mocht je zich hebben ingeschreven nadat de reis al vol zit wordt je automatisch aan de reservelijst toegevoegd. De eerste €150 betaal je pas nadat Ome DUO langs is geweest in april oftewel vóór 26 april, dus tijd zat om geld bij elkaar te sprokkelen! Het resterende bedrag zal na de reis moeten worden betaald.

Wanna get out of the daily flow? Come with us to Torino! (Can I get a vo?)
We hopen jullie te zien op onze reis!

Tanti baci,
BRC ‘18-’19