BeCO Online Loting

Na het succesvolle Benefietdiner zijn de prijzen nog lang niet op! Daarom zal er in de maand oktober nog drie keer een online loterij worden gehouden via Instagram Live (@m.f.v.panacea). 
Schroom niet om veel lootjes te kopen want daarmee steun je ook het Protonentherapiecentrum! We willen een mooi bedrag ophalen om prachtige muurschilderingen in de voorbereidings- en recovery ruimte te maken en een upgrade te geven aan de wachtkamer. Dit alles zodat het fijne, rustgevende plekken zijn voor zowel de volwassenen als kinderen, die er een behandeling ondergaan.

Koop hier je tickets en maak kans op mooie prijzen, zoals een gratis knipbeurt bij de BeautyFabriek of Compendium Pockets!  
1 lootje kost 2 euro, 6 lootjes kosten 10 euro en 14 lootjes kosten 20 euro. Lootjes die zijn gekocht op het Benefietdiner zijn nog steeds geldig bij de online loterij.

De loterij zal plaatsvinden via Instagram Live (@m.f.v.panacea) op de volgende tijden: 
Vr 16 oktober om 14:30 uur
Vr 23 oktober om 14:30 uur
Do 29 oktober om 13:00 uur

Je kan je gewonnen prijzen ophalen op de bestuurskamer op de volgende tijden: 
Wo 21 oktober van 14:00 tot 15:00 uur
Wo 28 oktober van 14:00 tot 15:00 uur
Wo 4 november van 14:00 tot 15:00 uur

Lukt het jou niet op deze tijden je gewonnen dingen op te halen? Stuur even een mailtje naar bestuur@panacea.nl zodat we kunnen overleggen wanneer je het wel op kan halen.