(fysieke) Introductie M.F.V. Panacea

Ieder jaar organisseert de Panacea Introductie Commissie (PanIC) de introductietijd voor alle eerstejaars geneeskundestudenten. Tijdens deze introductie leren de nieuwe studenten de faculteit, de M.F.V. Panacea en vooral elkaar beter kennen. Dit jaar is het thema 'Inspirerend, blaas leven in je medische studententijd!'. Het zullen onvergetelijke dagen worden, die onmisbaar zijn voor een goede start van je studie.

Dit jaar zal de introductie zowel fysiek als digitaal plaatsvinden. De fysieke introductie zal plaatsvinden van 17 tot 20 september. Voor elke Learning Community (LC) wordt er één dag georganiseerd. Deze dag zit vol met leuke spellen! Hier krijg je de kans om je studiegenoten nog beter te leren kennen en nog meer mensen te ontmoeten. Het zal een Inspirerende dag worden, waardoor er leven in je medische studententijd geblazen wordt!

Op 31 augustus zal er een digitale introductiedag plaatsvinden. Voor meer informatie over de digitale introductie, kan je hier terecht! Voor meer informatie over de introductie van de M.F.V. Panacea kan je terecht op deze pagina.