Teacher of the Year AwardsAankomende woensdag 19 juni is het zover! De Docent van het Jaar verkiezing 2019! Op deze spectaculaire avond zullen al jou favoriete docenten nog een keer laten zien waarom zij DE docent van het jaar zijn van geneeskunde!

Wij zullen de avond beginnen met een heerlijk diner in Het Paleis om 17 uur. Om 18 uur begint de awardshow. Hier zullen de genomineerden nog een maal laten zien waarom zij het verdienen om docent van het jaar 2019 te zijn. Daarnaast zullen de winnaars uit de overige categorieën bekendgemaakt worden. De categorieën dit jaar zijn: Best dressed teacher, Best use of multimedia, Best catchbox thrower, Best LC teacher, and Best KTC teacher:
Vergeet dus vooral niet je stem uit te brengen op jouw favoriet! En kom ze daarna aanmoedingen op 19 juni in Het Paleis.

Voting link: tiny.cc/yjtw7y
Deze link werkt alleen wanneer je ingelogd bent op je RUG account!

We zullen de avond gezamelijk afsluiten met een borrel waar je de kans krijgt alle docenten te feliciteren

Dus schrijf je in zodat je deze prachtige avond niet hoeft te missen.

Wat: Docent van het jaar verkiezing 2019
Waar: Het Paleis Groningen
Wanneer: 19 juni 17-22 uur
Prijs: GRATIS

Let op! Het evenement is gratis, wanneer je je inschrijft voor dit evenement schrijf je je ook in voor het heerlijke diner bij Het Paleis. Wanneer je toch erachter komt dat je verhinderd bent schrijf je dan voor 10 juni uit zodat iemand anders je plek in kan nemen. Heb je je wel ingeschreven maar kom je niet naar het diner dan staat hier een boete op van 10 euro.
Mocht je verhinderd zijn voor het diner maar kom je wel graag naar het evenement of de borrel, stuur een email naar bestuur@panacea.nl