BeCO Benefietdiner

Donderdag 4 oktober is het eindelijk zover. De Benefietcommissie van de M.F.V. Panacea organiseert, voor het eerst in samenwerking met het UMCG, een Benefietdiner. Geneeskundestudenten en artsen zullen samen genieten van een 3 gangendiner. Achteraf zal een veiling en loterij worden georganiseerd. Alle opbrengst zal rechtstreeks naar het goede doel van dit jaar gaan: het Beatrix Kinderziekenhuis.

Graag nodigen we je uit om bij dit Benefietdiner aanwezig te zijn. Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom in ’t Feithhuis, waar we de avond beginnen met een glaasje prosecco. Vanaf 19.00 uur beginnen we op de begane grond met het voorgerecht onder het genot van een glaasje wijn. Hier heb je direct de mogelijkheid loten te kopen voor de loterij die een prijzenpot heeft van meer dan €1000,-.

Op de 1e verdieping zal het hoofdgerecht worden uitgeserveerd. Hier is de mogelijkheid om gezellig met medestudenten en artsen te dineren. Uiteraard met bijpassende wijn.

Na het nagerecht zal er tijdens de koffie en thee met bonbons de loterij en de veiling plaatsvinden. Hierbij zijn er mooie prijzen te verdienen! Hoe meer loten we verkopen hoe meer geld we ophalen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Samenvattend, heb je zin in een gezellige avond met geneeskundestudenten en artsen? En ben je bereid het goede doel van dit jaar te steunen? Schrijf je dan in! Leden van Panacea hebben voor slechts €27,50 een heerlijk 3 gangendiner met bijpassend wijnarrangement. Voor artsen bedraagt de prijs €75,-. Met jouw deelname steun je automatisch het Beatrix Kinderziekenhuis.

P.S. Je kan ook al van tevoren lootjes kopen voor de loterij! Let op: je kan alleen meedoen aan de loterij als je ook aanwezig bent bij het diner.