Introductie M.F.V. Panacea

Vandaag om 21.00 uur sluit de inschrijving definitief.
Begin je opnieuw aan het eerste jaar? Stuur een mail naar bestuur@panacea.nl, dan wordt ervoor gezorgd dat je je kan aanmelden voor de introductie.

Ieder jaar organiseert de Panacea Introductie Commissie (PanIC) de introductietijd voor alle eerstejaars geneeskundestudenten. Tijdens deze introductie leren de nieuwe studenten de faculteit, de M.F.V. Panacea en vooral elkaar beter kennen. Dit jaar is het thema 'Vaccinerend, het giert door je lijf!'. Het zullen vijf onvergetelijke dagen worden, die onmisbaar zijn voor een goede start van je studie. Dus zorg dat je je inschrijft! 

De eerste facultaire introductiedag zal op 31 augustus 2018 zijn. In de ochtend ontmoet je je mentoren en je mentorgroepje, met wie je de hele introductie zal gaan meemaken. Deze eerste introductiedag zal ook meteen je eerste kennismaking zijn met de studie en de faculteit. Stel je mentoren (mentormama’s en mentorpapa’s) al je vragen over studeren en vergeet vooral niet naar de leukste kroegen en plekken in Groningen te vragen. Vrijdagavond zullen we gezellig barbecueën bij de Hoornse plas waarna we de hele avond zullen feesten.

Zaterdagochtend zullen we met z’n allen fietsen naar het Vaccinerende introductiekamp in Ellertshaar. Hier zullen we de dagen vullen met spellen en in de avond gaan we natuurlijk door met feesten. Hier krijg je de kans om je studiegenoten nog beter te leren kennen en nog meer mensen te ontmoeten. Het zullen drie Vaccinerende dagen worden, waar het plezier door je lijf zal gieren! Maandag zullen we terug fietsen naar Groningen. Hier heb je even een avondje rust, waarna dinsdag de tweede facultaire introductiedag zal zijn.

Voor meer informatie over de introductie van de M.F.V. Panacea kun je terecht op deze pagina.

- Wanneer je je enkel hebt ingeschreven voor de facultaire introductiedagen, maar toch nog graag mee wilt op het Vaccinerende introkamp, klik dan op deze link. -