M3 Co-outdag

Lieve M3'er,

Op 1 juli is het zover: de enige echte M3 Co-Out dag! Dit is een dag waarvoor je als je je inschrijft, vrij krijgt vanuit de faculteit. De affiliaties weten er allemaal van. 

Hierbij een korte beschrijving van het programma. De aanvang is om 13.00 uur in Villa Volonté (je kan dus eerst even genieten van een goeie ochtend uitslapen). We beginnen daar met een goed vullende lunch, wat wel nodig is gezien die gevolgd wordt door een wijnproeverij verzorgd door Medoc. Vervolgens zullen we – mogelijk onder invloed – in teams tegen elkaar strijden in een ‘Escape the City’. ´s Avonds genieten we van een 3-gangendiner in Het Goudkantoor, en we sluiten af met het ‘CO-lours’ feest gezamenlijk met de M1 Co-Out dag in het News Café! 

Voor het diner kan je voor het hoofdgerecht kiezen uit de volgende opties, wat je moet aangeven bij de inschrijving:
- Gevulde kipfilet met roomkaas & paprikasaus
- Gebakken witvisfilet met wittewijnsaus
- Vegan burger van soja, biet, quinoa met rode ui, tomaat-chili-chutney

Onze M3 Co-Out dag wordt mede mogelijk gemaakt door Medoc, zonder wie wij deze gehele dag niet hadden kunnen aanbieden voor slechts €10,00! Schrijf je dus snel in!

Wij hebben er zin in!

Liefs, 
Masterraad M3

Ps. Als je je inschrijft, verwachten we dat je de hele dag aanwezig bent. Mocht dit problemen opleveren, stuur ons dan even een berichtje zodat we kunnen kijken wat er te regelen is!
(E-mail: mr3@panacea.nl)