Word Bestuur!

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over een bestuursjaar bij de Medische Faculteitsvereniging Panacea. In het onderstaande Bestuursdocument staat beschreven wat een bestuursjaar precies inhoudt en wat de taken per functie zijn en in de video wordt ook meer uitgelegd over een bestuursjaar bij de Medische Faculteitsvereniging Panacea. Vanaf de start van de sollicitatieperiode, zal je op deze pagina ook de sollicitatieprocedure kunnen vinden.

7 december vindt het eerste bestuurs-informatiemoment plaats op de bestuurskamer. Tijdens deze avond kun je laagdrempelig kennis maken met alle verschillende aspecten van een bestuursjaar bij de M.F.V. Panacea. Onder genot van een hapje en een drankje kun je luisteren naar een presentatie en daarnaast al je brandende vragen stellen aan het 37ste bestuur. De avond zal beginnen om 19:00, maar mocht je tutor hebben, ben je ook van harte welkom om later aan te schuiven. De avond zal een vrije inloop hebben, je hoeft je dus niet aan te melden. Hopelijk zien we  jou 7 december!

9 februari zal het tweede bestuurs-informatiemoment plaatsvinden. Tijdens deze avond zullen we wat vertellen over het algemeen besturen, maar we zullen ook elke functie langsgaan! Verder is een oud-bestuurder te gast om zijn ervaring te vertellen. De avond zal beginnen om 19:00 bij het ABN AMRO gebouw aan de grote markt. Na afloop zullen we met z'n allen naar Dorst!? gaan voor een borrel met oud-bestuurders.

Video: Word Bestuur 2024

Bestuursdocument 2024

Solliciteer nu voor het 38ste bestuur der M.F.V. Panacea! 
Lever je motivatiebrief en CV in voor 1 maart om 17:00 uur.

Lees het volgende document goed door voor meer informatie rondom de sollicitaties!
Sollicitatieprocedure 2024-2025