Word bestuur!

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over een bestuursjaar bij de Medische Faculteitsvereniging Panacea. In het onderstaande Bestuursdocument staat beschreven wat een bestuursjaar precies inhoudt en wat de taken per functie zijn en in de video wordt ook meer uitgelegd over een bestuursjaar bij de Medische Faculteitsvereniging Panacea. Vanaf de start van de sollicitatieperiode, zal je op deze pagina ook de sollicitatieprocedure kunnen vinden.

8 december vindt het eerste bestuurs-informatiemoment plaats op de bestuurskamer. Tijdens deze avond kun je laagdrempelig kennis maken met alle verschillende aspecten van een bestuursjaar bij de M.F.V. Panacea. Onder genot van een hapje en een drankje kun je luisteren naar een presentatie en daarnaast al je brandende vragen stellen aan het 36ste bestuur. De avond zal beginnen om 18.30, maar mocht je tutor hebben, ben je ook van harte welkom om later aan te schuiven. De avond zal een vrije inloop hebben, je hoeft je dus niet aan te melden. Hopelijk zien we jou 8 december!

3 februari zal het tweede bestuurs-informatiemoment plaatsvinden, hier zal later nog meer informatie over volgen.

Daarnaast zal er ook dit jaar weer de mogelijkheid zijn om mee te lopen met het bestuur, klik hier om je daarvoor aan te melden. 

Hieronder is het sollicitatiedocument te vinden met alle informatie rondom de sollicitatieprocedure. Je kunt je CV en motivatiebrief inleveren tot 3 maart 17.00. Solliciteer nu!

Sollicitatiedocument 2023-2024

Video Bestuursjaar Medische Faculteitsvereniging Panacea 

Bestuursdocument 2023