PanEssay

For the English website, click here!

"De PanEssay: Viermaal per jaar alles over geneeskunde, Panacea, Groningen en het studentenleven.

De redacties van Medisch Contact en Arts & Auto staan iedere week weer huilend op onze voicemail. Wanhopig vragen ze ons het geheim achter ons prachtige faculteitsblad te onthullen. Op troostende toon vertellen we ze dan dat het de mix van doorgewinterde oudgedienden (sedert 2005) en aanstormende jonge honden is die het blad zo'n leeswaardig succes maakt."

Website

Verder brengen we de onwetenden onder ons er graag van op de hoogte dat de PanEssay een eigen website heeft. Klik op de afbeelding hieronder of hier om de website te bekijken voor de online versie van het blad en de laatste artikelen!

Schrijf je in

De PanEssay is veel dingen: intrigerend, leerzaam, komisch, vlijmscherp... Maar helaas niet zo milieuvriendelijk. Daarom wordt de PanEssay vanaf nu niet meer verzonden naar degenen die dit meesterwerk toch direct in de prullenbak gooien. Natuurlijk ben jij niet een van deze mensen, abonneer je daarom vanaf nu als lezer!

Met uitzondering van alle eerstejaars, zal de PanEssay vanaf juni 2018 alleen nog verzonden worden naar iedereen die aangeeft hier belangstelling voor te hebben.
Schrijf je dus HIER in om de PanEssay GRATIS te (blijven) ontvangen.