Introductiepartners

Om de introductieperiode mogelijk te maken, werkt de M.F.V. Panacea samen met enkele partners. Hieronder zie je een overzicht:

ABN AMRO

Aethon
Welkom bij Aethon! Als werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling, begeleiden, trainen en inspireren
we talent zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk bij zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties in
heel Nederland.
Onze studiegerelateerde (bij)banen zijn een mooie aanvulling voor op je cv. Voordat je aan de slag gaat krijg je een
verkorte training met een waardevol certificaat. Met onze leuke en goed betaalde (bij)banen bouw je relevante
werkervaring op én lever je een maatschappelijke bijdrage.
Maak het verschil in de zorg: https://www.aethon.nl/panaceaintro
Ontstijg jezelf bij een gemeente of woningcorporatie: https://www.aethon.nl/panaceaoverheid
Meld je aan bij Aethon en maak kans op een JBL Box: https://www.aethon.nl/winpanacea

Compendium Geneeskunde

De Geneeskundestudent
De Geneeskundestudent is dé onafhankelijke belangenbehartiger van 15.000 geneeskundestudenten. Ons doel: dat geneeskundestudenten in de toekomst de best mogelijke artsen worden. Dat doen we door mét en namens jou te spreken. Vanuit de ledenenquête weten we goed wat er leeft onder studenten en bepalen we onze speerpunten. Jullie zorgen en wensen kaarten we richting politiek, beleidsmakers en faculteiten aan. Als grootste vereniging van geneeskundestudenten in Nederland wordt onze stem goed gehoord. Als lid van De Geneeskundestudent ben je aangesloten bij artsenkoepel KNMG  en wij werken nauw samen met werknemersorganisatie LAD. Lid zijn van De Geneeskundestudent is gratis. Kijk op degeneeskundestudent.nl

Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde
Het NTvG is een medisch-wetenschappelijk platform en biedt jou een overzicht van wat relevant is in de overload aan informatie die tegenwoordig beschikbaar is voor artsen. Voor studenten die net beginnen met het leren van het artsenvak, zoals jij, hebben we een speciale tweewekelijkse nieuwsbrief met tips, artikelen en oefenvragen. Bekijk het filmpje voor meer informatie.
Als je je NU aanmeldt voor de (gratis) NTvG Studentenflits maak je ook nog eens kans op een Nespresso apparaat!
Ga naar ntvg.nl/studentenflits en meld je aan!

Slim Academy
Optimaal voorbereid je tentamens halen? Via M.F.V. Panacea ontvang je dit jaar dikke korting op alle samenvattingen en abonnementen van Slim Academy, chill! De samenvattingen zijn geschreven voor en door geneeskundestudenten en bevatten daarom precies de stof die jij nodig hebt om je tentamen te halen. Verder staan de verslagen en samenvattingen vol met oefenvragen, zodat je jouw kennis van het vak kunt testen. Bekijk het aanbod op www.SlimAcademy.nl en gebruik de code PANACEA2021 voor 10% korting op losse samenvattingen en PANACEA-ABO voor de 1e maand gratis van een abonnement.

VvAA
VvAA is de grootste en oudste vereniging voor studenten en professionals in de zorgsector. Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan ruim 123.000 zorgverleners, waarvan 20.000 studentleden - net als jij. Het gratis studentlidmaatschap brengt drie grote voordelen met zich mee:
· Toegang tot ons enorme netwerk
· Voordelige producten en diensten
· Carrière kickstart
Lidmaatschap van VvAA is voor jou als geneeskundestudent tot en met een jaar na afstuderen helemaal gratis. Schrijf je vandaag in via vvaa.nl/panacea en maak kans op een make-over van jouw studentenkamer ter waarde van € 1.000,- door MADE.COM!
Wil jij meer weten over wat VvAA voor jou als student doet? Bekijk dan snel de video!