Introductie M.F.V. Panacea 2024

De inschrijving voor het introductiekamp opent deze zomer, houdt de website goed in de gaten!

Ieder jaar organisseert de Panacea Introductie Commissie (PanIC) de introductietijd voor alle eerstejaars geneeskundestudenten. Tijdens deze introductie leren de nieuwe studenten de faculteit, de M.F.V. Panacea en vooral elkaar beter kennen. Dit jaar is het thema 'EpIC!'. Het zullen vijf onvergetelijke dagen worden, die onmisbaar zijn voor een goede start van je studie. Dus zorg dat je je inschrijft! 

De eerste facultaire introductiedag zal op 30 augustus 2024 zijn. In de ochtend ontmoet je je mentoren en je mentorgroepje, met wie je de hele introductie zal gaan meemaken. Deze eerste introductiedag zal ook meteen je eerste kennismaking zijn met de studie en de faculteit. Stel je mentoren (mentormama’s en mentorpapa’s) al je vragen over studeren en vergeet vooral niet naar de leukste kroegen en plekken in Groningen te vragen. Vrijdagavond zullen we gezellig samen eten bij Villa Volonté waarna we de hele avond zullen feesten bij het verleidingsfeest.
Let op: er is deze dag geen lunch verzorgd! Neem dus je eigen lunch mee. 

Zaterdagochtend zullen we met z’n allen vertrekken naar het EpIC introductiekamp in Ommen. Hier zullen we de dagen vullen met spellen en in de avond gaan we natuurlijk door met feesten. Hier krijg je de kans om je studiegenoten nog beter te leren kennen en nog meer mensen te ontmoeten. Maandag zullen we terug gaan naar Groningen. Hier heb je even een avondje rust, waarna dinsdag de tweede facultaire introductiedag zal zijn. Hier krijg je alle ins en outs van de studie te horen, en zul je kennismaken met de belangrijke personen binnen de opleiding. 

Wanneer je je enkel hebt ingeschreven voor de facultaire introductiedagen, maar toch nog graag mee wilt op het kamp, stuur dan een mail naar bestuur@panacea.nl.