Start UrgenCie EHBO cursus

THIS COURSE WILL BE HELD IN DUTCH

Als fanatieke geneeskundestudent moet je natuurlijk weten wat je moet doen in een noodsituatie. Doe daarom nu mee aan onze EHBO-cursus! Je leert van alles, van verband aanleggen tot aan het reanimeren van baby's. Het is praktijk aanvulling op de theorie van onze studie. En wat is nu een arts die geen EHBO kent? Schrijf je snel in voordat de cursus vol zit!

Wat: EHBO cursus, gegeven door het Oranje Kruis (certificaat is twee jaar geldig, waarna je het met een herhalingscursus kan verlengen, dit kan ook bij ons). Na het behalen van je diploma kun je bij ons in een pool worden gezet om bij allerlei gave evenementen te kunnen EHBO’en rondom Groningen!

Voor wie: Geneeskundestudenten (met BLS certificaat, dit haal je in het eerste jaar van de studie)

Wanneer: De lessen worden gegeven op 20 feb, 27 feb, 6 mrt, 13 mrt en 20 mrt van 18:30 - 21:30. Kijk goed of je alle data kunt, want je moet elke avond aanwezig kunnen zijn. Op 27 maart of 3 april zul je een examen afleggen.

Kosten: Studentendeal voor de leden van Panacea  voor maar €77,50,-!! Normaal kost een EHBO-cursus bij het Rode kruis €200,-.

Bij vragen kan er gemaild worden naar: urgencie@panacea.nl

Hopelijk zien we je bij de cursus,

Groetjes UrgenCie!