Introductie M.F.V. Panacea 2022

Ieder jaar organisseert de Panacea Introductie Commissie (PanIC) de introductietijd voor alle eerstejaars geneeskundestudenten. Tijdens deze introductie leren de nieuwe studenten de faculteit, de M.F.V. Panacea en vooral elkaar beter kennen. Dit jaar is het thema 'AEDmirable, laat je hart sneller kloppen!'. Het zullen vijf onvergetelijke dagen worden, die onmisbaar zijn voor een goede start van je studie. Dus zorg dat je je inschrijft! 

De eerste facultaire introductiedag zal op 2 september 2022 zijn. In de ochtend ontmoet je je mentoren en je mentorgroepje, met wie je de hele introductie zal gaan meemaken. Deze eerste introductiedag zal ook meteen je eerste kennismaking zijn met de studie en de faculteit. Stel je mentoren (mentormama’s en mentorpapa’s) al je vragen over studeren en vergeet vooral niet naar de leukste kroegen en plekken in Groningen te vragen. Vrijdagavond zullen we gezellig barbecueën bij de Hoornse plas waarna we de hele avond zullen feesten bij het verleidingsfeest.

Zaterdagochtend zullen we met z’n allen fietsen naar het AEDmirable introductiekamp in Ellertshaar. Hier zullen we de dagen vullen met spellen en in de avond gaan we natuurlijk door met feesten. Hier krijg je de kans om je studiegenoten nog beter te leren kennen en nog meer mensen te ontmoeten. Het zullen 3 AEDmirable dagen worden, waar je hart sneller van gaat kloppen! Maandag zullen we terug fietsen naar Groningen. Hier heb je even een avondje rust, waarna dinsdag de tweede facultaire introductiedag zal zijn.

Je kunt hier het introductieboekje downloaden met alle informatie over de AEDmirable introductie! 

Doe je het eerste jaar voor de tweede keer, en wil je nog een keer meedoen aan de introductie? Stuur dan een mail naar bestuur@panacea.nl! 

Let op: er zijn twee soorten tickets. Een ticket voor het introductiekamp + facultaire introductiedagen en een ticket voor de facultaire introductiedagen. Wil je naar het kamp en de introdagen? Dan hoef je alleen een combinatieticket te kopen!