Buddysysteem

Velden met een * zijn verplicht.

Buddysysteem M.F.V. Panacea & Medische Alumnivereniging Antonius Deusing

De M.F.V. Panacea heeft in samenwerking met de Medische Alumnivereniging Antonius Deusing een buddysysteem opgezet. Het buddysysteem maakt het mogelijk om als student gekoppeld te worden aan een arts die bij Antonius Deusing is aangesloten. In onderstaand formulier kun je aangeven wat jouw voorkeur is wat betreft specialisme, type ziekenhuis, type arts en locatie. Bij de arts aan wie je gekoppeld bent, kan je vragen stellen en informatie krijgen over jouw carrière, mogelijkheden tot onderzoek, meeloopdagen en keuzeprojecten door heel Nederland.

Nadat je je hebt aangemeld, zal zo snel mogelijk de optimale match gemaakt worden. Nadat aan een alumnus gekoppeld bent, krijg je een e-mail van het secretariaat van Antonius Deusing. Hierin vind je de informatie over en contactgegevens van de alumnus. Deze arts krijgt ook een e-mail met jouw contactgegevens. Zo kunnen jullie contact met elkaar opnemen en kun je beginnen met het stellen van vragen over carrière, het plannen van een meeloopdag of de mogelijkheden tot het doen van onderzoek! Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen met het bestuur van de M.F.V. Panacea via bestuur@panacea.nl of met de Medische Alumnivereniging Antonius Deusing via alumni@med.umcg.nl.

Ben je benieuwd hoe het er in andere ziekenhuizen aan toe gaat of wil je jouw netwerk vergroten binnen het UMCG? Vul hieronder jouw gegevens in en kom in contact met een alumnus!

Stel jezelf even kort voor en vertel wat een buddy voor jou kan betekenen? (Bijvoorbeeld: Meeloopdagen, vragen m.b.t. carrière, wetenschappelijk onderzoek, etc.)?
2. Welk specialisme ben je in geïnteresseerd? (meerdere antwoorden mogelijk)
3. Wil je een academisch of perifeer ziekenhuis?


4. Met wat voor soort arts wil je in contact komen?5. Ben je bereid buiten de provincie Groningen te reizen voor een meeloopdag?

6. Heb je verder nog vragen of opmerkingen?
7. Wat is je naam?
8. Wat is je e-mailadres?