Commissie

Hieronder kan je lezen wie de Benefietmaand dit jaar zal organiseren. Namelijk door de beste BeCO-drinkers (en ook wel bierdrinkers) van Groningen, de BenefietCommissieOktober (BeCO).

Joep, onze papa, is waarschijnlijk de meest capabele persoon van onze commissie. Na een jaar bestuur te hebben gedaan, probeert hij nu ons te leiden als voorzitter. Dit hebben we ook zeker nodig met die eerstejaars van ons. Hij zal ons alle ins en outs over Panacea, geldzaken, acquisitie-technieken en levenslessen met alle liefde uitleggen.

Dan komen we aan bij onze Twente-girl Isabel. Altijd vrolijk, lekker gek en houdt van een babbeltje, al is dat niet altijd goed te verstaan. Escaleren kun je zeker leren, maar articuleren? Gelukkig hoeft de secretaris niet veel te praten, maar vooral te notuleren tijdens de vergaderingen. Dit doet Isabel altijd kort en krachtig; een vergadering kan ze maar liefst in vier woorden beschrijven. Dankzij haar inspanning zal het mogelijk zijn te lasergamen op jawel: de Grote Markt!

Nienke zal dit jaar alle geldzaken regelen. Met de hulp van papa Joep zal Nienke haar functie als penningmeester snel onder de knie krijgen, al is ze op dit moment herstellende van een knieblessure. Maar dit houdt haar niet tegen, vaak was ze te vinden in de Negende met haar krukken. Zo’n doorzetter kunnen we wel gebruiken bij de BeCO!

Bas en Lisa zijn onze moneymakers van dit jaar. Lisa is onze lieve, schattige, onschuldige Hagenees. Tenminste, zo ziet ze eruit. Zodra ze aan te telefoon hangt met een van onze sponsoren is ze als een pitbull. Mede dankzij haar hebben we een prijzenpot van meer dan 1000 euro tijdens het diner. Daarnaast heeft ze iets met T-shirts; rood, blauw, wit, korte mouw, lange mouw, streepjes, stipjes, noem maar op. En in zeldzame gevallen heeft het T-shirt zelfs een naam! Met haar sprankelende ogen en haar vlotte babbel zal ze zeker een aanwinst zijn voor het acqui-team!

Bas zal Lisa goed kunnen aanvullen met zijn money-skills die hij vorig jaar heeft opgedaan als penningmeester bij de PanIC! Zijn puppy-ogen en brede lach zullen ook zeker meehelpen!
Daarnaast staat Bas bekend om zijn liefde voor PSV. Hij moest zijn idealen dan ook aan de kant zetten voor hij FC Groningen kon mailen voor een item voor onze veiling. Maar met resultaat!

En dan eindigen we met onze altijd vrolijke Fries Silke. Met haar blonde lokken is zij van de gehele commissie het vaakst in de Negende te vinden. Maar zodra ze op de faculteit te vinden is, is ze druk bezig met het ontwerpen van ons mooie promotiemateriaal. Naast haar taak als Promo, heeft ze ook zichzelf de rol als commissiemama toegeschreven om iedereen na de vergadering te motiveren om morgen toch niet te gaan studeren.

Wij kunnen niet wachten jullie te zien bij het Benefietdiner, Orgie of Lasergamen!