Oktober Revolutie Feest

Het is ein-de-lijk tijd voor hét feest dat niemand wil missen: ORGIE! Op maandag 7 oktober luiden we onze benefiet maand in met het aller grootste Panacea feest van het jaar bij Huize Maas. Dit jaar schieten we onszelf met een space shuttle Outer space om een buitenaardse hoeveelheid geld op te halen voor ons goede doel: het UMCG Alzheimerfonds! Dus verzamel je mede astronauten, aliëns en andere buitenaardse wezen van je commissie, mentorgroep en vrienden en help ons om dit een onvergetelijke nacht te maken! Met maar liefst 6 piekfusten voor€ 1,50 per biertje! Met elk biertje gaat er natuurlijk geld naar het goede doel.

Bij Huize Maas wordt er gewerkt met munten. Deze kosten €2,50 en kunnen worden gekocht bij Huize Maas zelf. Koop groots in, eventueel overgebleven munten kunnen aan het einde van de avond weer ingeleverd worden voor geld!!! De piekfusten kosten 1,50 en dit kan je alleen contant of met pin betalen. 

Can you drink yourself to another galaxy to support our charity?

Locatie: Huize Maas
Tijd: 23:00 - 04:00, deuren sluiten om 00:00
Prijs: €4 voor leden €5 voor niet-leden en aan de deur
Garderobe: € 1,50
Thema: Outer space
Neem je ID-kaart mee voor een 18+ bandje!

Klik op deze link om een kaartje te kopen: https://www.panacea.nl/nl/bachelor/vereniging/evenementen/lijst/event/684/beco-orgie-outer-space