Eerstejaarsinschrijvingen 2023

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevensStudentgegevens

VvAA is het grootste netwerk van zorgverleners van Nederland, met meer dan 120.000 leden. Met jouw lidmaatschap ben je onderdeel van ons grote netwerk en heb je toegang tot alle ledenvoordelen. Meer informatie vind je op www.vvaa.nl/student.
Als je lid wordt van VvAA, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
Ik word (tot een jaar na afstuderen gratis) lid van VvAA en ga ermee akkoord dat de M.F.V. Panacea mijn contactgegevens verstrekt aan de vereniging VvAA voor het lidmaatschap en aan VvAA Groep B.V., zodat ik maximaal eens per week per mail op de hoogte gehouden zal worden van informatie, nieuws, voordelen en relevante VvAA producten of diensten.
* De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap. Hiervoor verwijzen we je naar www.vvaa.nl/vereniging-vvaa.  
* VvAA respecteert de privacy van haar leden en klanten. Voor meer informatie over hoe we omgaan met persoonsgegevens, verwijzen we je naar www.vvaa.nl/privacybeleid.

Ik wil graag lid worden van "De Geneeskundestudent" (hierna te noemen DG). Door lid te worden van DG, geef ik toestemming aan het bestuur van de M.F.V. Panacea om mijn persoonlijke informatie eenmalig met DG te delen: naam, voornaam, geslacht, geboortedatum, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats en mailadres. DG zal deze informatie eenmalig delen met de 'Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst' (KNMG). Als lid van DG krijg je gedurende de masterfase van de studie automatisch een gratis lidmaatschap bij de ‘Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband’ (LAD) en zal ook met hen eenmalig jouw gegevens delen. Het DG lidmaatschap zal automatisch worden beëindigd wanneer je de studie geneeskunde afrondt. Je persoonlijke informatie zal daarna vernietigd worden.


Contactgegevens

Contactgegevens ouders/verzorgers
InloggegevensBetaling


Algemene voorwaarden

Open de bestanden in een nieuw tabblad, zodat al ingevulde antwoorden niet verloren gaan. Dit kan je doen door ctrl in te drukken terwijl je op het bestand klikt. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Privacybeleid 
Statuten
Huishoudelijk reglement 
Verenigingsdocument 


Algemene gedragsvoorwaarden

Klik hier voor de algemene gedragsvoorwaarden. 


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan.